Náš příběh
vznik, zaměření, nabídka
bECOn burger bistro je zaměřeno na výrobu pokrmů z
regionálních surovin.
Veškeré hovězí maso, které používáme,
pochází z farmářského chovu farmy Františkův dvůr a dozrává ve speciálních
chladících boxech
21-30 dní. Maso do našich burgerů připravujeme medium, avšak
můžeme jej připravit i na přání hosta.
Název bistra je složený ze dvou věcí, na kterých nám záleží - výtečná slanina (angl. bacon),
která je obsažena ve všech našich burgrech a zanechání co nejnižší ekologické
stopy při našem podnikání.
V otevřené kuchyni a za barem před očima hosta připravíme burger, belgické hranolky, domácí
limonády a ledové čaje a freshe.
V
nabídce je také čepované tankové pivo z rodinného pivovaru Koníček, nebo lahodná káva z pražírny Café Grape .
Pokrmy podáváme
na břidlicových deskách a nebo Vám je zabalíme do eko obalů.
K dispozici je dřevěný
příbor, nápoje servírujeme v bambusových kelímcích v jednotném objemu 0,4l.
Omáčky jsou podávány v mističkách z kokosového vlákna.
Vybavení restaurace je v moderním stylu s původním vybavením
mlýna a to proto, že když jsme část mlýna odkoupili, původní vybavení, které
zde zůstalo, se nám natolik zalíbilo, že jsme jej pouze zrestaurovali.
K příkladu, desky stolu jsou kovové, židle byly restaurovány a zbytek prostředí
byl vybaven moderními prvky, které jsou pro dané prostředí typické.
Věříme, že náš koncept osloví spoustu zákazníků především mladší generace a
to proto, že náš podnik i styl prezentace pokrmů je ovlivněn dnešní moderní
dobou a jsou zde využity různé gastronomické trendy a postupy, též díky tomu, že sídlíme nedaleko děkanátu a Filozofické fakulty Palackého univerzity.
Samozřejmě jsou u nás vítáni také
všichni příznivci skvělého jídla připravovaného s vášní a z kvalitních surovin napříč různého věku.
Těšíme se na vaši návštěvu!
bECOn
burger bistro
Olomouc